PORTRÉ FOTÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Üzleti portré és imázs fotózás

Egy jó portré fotó sokat jelent az üzleti életben, főleg azoknál a profiloknál, ahol az üzleti kapcsolat személyes kontaktusra épül. Legyenek a te cégednek is kreatív, igényes, minőségi, portré és imázs fotói.

 

Kreatív portré fotózás

Mutasd meg a legjobb arcod egy kreatív szabadtéri, vagy egy stílusos műteremi portréfotózáson, hogy megörökítsük azt akár magán célra, kiadványba, webes megjelenésekhez, vagy portfólióhoz! Lefotózunk egyedül, vagy a családoddal, de akár barátaiddal is.

Boudoir fotózás

Ízléses, sejtelmes, erotikus, fehérneműs képek. Mutasd meg legvonzóbb, legintimebb énedet, amit különleges művészi beállításokkal, fényekkel, teszünk még vonzobbá. Lepd meg magad egy érzéki fotósorozattal, vagy valaki olyat, akit szívesen lenyűgöznél! 

Családi és Gyermekfotózás

A család az az egység, amit ti magatok képviseltek, egy profi családi fotó pedig éppen ezt az egységet örökíti meg. A családi és gyermekfotózás nem csak, hogy nagyszerű ajándék, de maradandó élmény az egész családnak. Örökítsétek meg ti is a saját egységeteket és rendeljetek családi fotózást! 

További információért vedd fel velem a kapcsolatot

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező