ESKÜVŐI FOTÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Esküvői fotózás

Életetek egyik legszebb napjának megörökítése, profi fotókon. Mert tudom milyen fontos, hogy öröm legyen újra és újra megnézegetni. 

Amit az esküvői fotózásról tudni érdemes:

Mikor érdemes lefoglalni a fotózást? 

Minéll előbb annál biztosabb, hogy szabad lesz a kiszemelt dátum. De általában 6-8 hónappal az esküvő előtt már érdemes lefoglalni a fotózást. Mert ahogy a jó idős szombatok száma úgy a naptáramban a szabadidőpontok száma is véges.

 

Mi kell a foglaláshoz?

Időpont foglaláshoz, aláírt szerződés és foglaló szükséges, ami a végösszeg 30%.  Ezek hiányában nem tudok esküvői dátumot tartani.

 

Mennyi időt kell szánni a kreatív fotózásra és mikor érdemes csinálni?

Minél több annál jobb. Azt szoktam javasolni, hogy az esküvő napján is érdemes minimum 1 órát rászánni. Ha a kreatív fotózás nem az esküvő napján van akkor pedig a Ti igényeitekhez alakítva addig fotózunk ameddig csak bírjátok szusszal.

A legjobb időpontok (fotós szemmel) napfelkelte után vagy pár órával naplemente előtt. Ezekben az időszakokban nincsenek erős árnyékok és a nap olyan szögben világít ami plusz romantikus hatást ad a képeknek.

 

Mikor és milyen képeket kapunk majd?

A fotózás után 3-5 héttel várható a képek átadása digitális formában. 

Ezek egyesével egy alap képkorrekción (színtónus, kontraszt, és élesség beállítás) mennek át.

Esküvői fotózás csomagajánlataim

PETITE

{ 4 óra rendelkezésre állás } A Petite csomag a kisebb hétköznapra eső esküvők ideális választása, a polgári és/vagy templomi szertartás fotózása mellett egy kreatív fotósorozat is készülhet [...]

BRILLIANT

{ 8 óra rendelkezésre állás } A Brilliant csomagot akkor ajánlom, ha egy hosszabb kreatív fotózást és több eseményt illetve helyszínt megörökítő fotósorozatot képzeltetek az esküvőtökről. 

DELUX

{ 12 óra rendelkezésre állás } A Delux csomagnál az esküvőtök minden helyszíne és pillanata a készülődéstől a buliig, részletekbe menően meg lesz örökítve.

A képeket minden esetben minőségi szelektálást és művészi utómunkát követően adom át nagy és kis felbontásban egyaránt, digitális formában. Igény esetén jelszóval védett webes galéria, hogy egyszerűen meg tudd mutatni képeidet a legtávolabbi barátaidnak, rokonaidnak.
Képeidből slideshow, illetve fotókönyv rendelhető.
Ha itt nem találtad meg a számodra ideális csomagot, akkor írd meg mire gondoltál és készítek Neked egy személyre szabott ajánlatot.

Jegyes fotózás

Más néven E-Session, egy olyan kreatív fotózás, ami az esküvői fotózás főpróbájaként is felfogható. Egyben remek alkalom arra, hogy kicsit megismerjük egymást és feloldodjatok a fényképezőgépem előtt.

További információért vedd fel velem a kapcsolatot

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező